www.fsp-media.nl
Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzenden naar wereldwijd! NEE Hanteringsfooi, Geen Belasting!

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst door op de knop "Afrekenen" te klikken, ziet u de orderbevestigingspagina en wordt een e-mail met uw bestelnummer naar u verzonden. Als u de bevestigings email niet ontvangt, contacteer ons per email of contacteer ons via live chat met een mode specialist.

Alle succesvolle bestellingen worden binnen 24-36 uur geleverd, zodra uw bestelling is verzonden, zal onze klantendienst u binnen 48 uur uw e-mail versturen.

Verzendagenten

We gebruiken gewoonlijk DHL, EMS, UPS of FedEx om uw artikelen rechtstreeks naar uw deur te leveren.

EMS

De internationale Express Mail Service is een speciale postdienst die wordt aangeboden door de postdiensten van de landen en regio's in de wereld waar EMS-artikelen de preferentiële behandeling van de Post-, Douane- en luchtvaartmaatschappijen genieten. Met de hoge snelheid en hoge kwaliteit, EMS zendt voor de klanten de dringende brieven, documenten, bankbiljetten, monsters en goederen. Ondertussen biedt het op verschillende manieren items tracking en navraag service. Daarnaast biedt EMS een aantal uitgebreide diensten, zoals agent voor het verklaren, verpakken en verzekeren.

Vandaag heeft China Post internationale EMS-dienst serviceverbanden met meer dan 200 landen en regio's in de wereld gevestigd.

UPS

UPS is opgericht in 1907 als een messenger bedrijf in de Verenigde Staten. Het is uitgegroeid tot een onderneming van 49,7 miljard dollar door zich duidelijk te concentreren op het doel om handel over de hele wereld mogelijk te maken. Vandaag is UPS een wereldwijd bedrijf met een van de meest erkende en bewonderde merken ter wereld. Het is uitgegroeid tot 's werelds grootste pakketleverancier en een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten. Elke dag beheert UPS de stroom goederen, fondsen en informatie in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd.

DHL

Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn-DHL zijn opgericht in San Francisco bijna 40 jaar geleden door 3 ontluikende ondernemers. Ze zijn verder uitgebreid tegen een fenomenaal tarief. Vandaag staat het hoog als de wereldwijde marktleider van de internationale express- en logistieke industrie.

DHL's internationale netwerk verbindt meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd en heeft ongeveer 300.000 medewerkers. DHL biedt ook ongekende expertise in express-, lucht- en zeevracht, landvervoer, contract logistieke oplossingen en internationale postdiensten.

TNT

Is in het kader van de overdracht van documenten, pakketten, pakketten en vracht wereldwijd. Via twee divisies, Mail and Express, trekt TNT, vervoer, sorteren, behandelen en opslaan in meer dan 200 landen. TNT heeft ongeveer 161.500 medewerkers om ons te kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. TNT is onderdeel van de wereldwijde transport- en distributieindustrie - een enorme industrie die naar schatting ongeveer 3.500 miljard Amerikaanse dollars is. TNT is sterk toegewijd aan verantwoordelijk corporate citizenship. Het werd eerst in de Dow Jones Sustainability Index in 2007 en 2008 gerangschikt.

Bezorgingsinformatie

Zorg ervoor dat u een correct verzendadres opgeeft, het is van groot belang bij het plaatsen van een bestelling, evenals het contact telefoonnummer en e-mailadres. Ons bedrijf kan niet verantwoordelijk zijn voor het overschrijven als u ons een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

Volg uw bestelling

Zodra de bestelling is verzonden, wordt een volgnummer per e-mail naar u verzonden. Volg de instructies op de e-mail om uw pakket bij te houden. Met dit volgnummer kunt u de voortgang van uw artikelen volgen vanaf het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat tot het moment dat het aan uw deur komt!

Custom

U hoeft zich geen zorgen te maken over de vraag of het pakket succesvol kan doorgegeven worden of niet. Wij werken samen met de rederij om klanten te helpen om af te stemmen op aangepaste procedures. En u hoeft meestal geen belasting te betalen. Tot nu toe heeft het douanerechtenpercentage van onze producten 100% bereikt.

Verzenden naar alternatieve adressen

In een poging om frauduleuze bestellingen te voorkomen, hebben wij alle eerste bestellingen nodig om te verzenden naar het creditcard factuuradres. Vanwege de aard van online transacties is het niet mogelijk voor ons om de verstrekte informatie persoonlijk te verifiëren. Wij laten toe dat elke volgende bestelling naar een ander adres verzendt. Als u uw eerste bestelling wilt bezorgen die naar een ander adres is verzonden, neemt u contact op met uw creditcardbedrijf en heeft u het alternatieve verzendadres toegevoegd als geautoriseerd 'Verzenden naar' adres voor onze verificatie doeleinden.

Terug