www.fsp-media.nl
Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We zorgen voor de privacy van onze gasten. Ons doel is om de beste winkelervaring mogelijk te maken voor onze gasten, en we streven ernaar om dat doel te bereiken via onze internet winkelervaring. we verzamelen klantinformatie om uw winkelervaring te verbeteren.

Algemene Browsing

Wij verzamelen navigatie informatie over waar onze bezoekers op onze website gaan en informatie over de technische efficiëntie van onze website en diensten (dat wil zeggen tijd om verbinding te maken met onze website, tijd om pagina's te downloaden). Deze informatie stelt ons in staat om te zien welke gebieden van ons het meest bezocht zijn en ons helpen onze ervaringen op de website beter te begrijpen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze online shopping ervaringen te verbeteren door meer en meer te herkennen en te leveren aan de functies, diensten en producten die onze bezoekers verkiezen. In het proces van het verzamelen van navigatie-informatie, kunnen niet-persoonlijk identificeerbare informatie (dwz domeinnaam, browserversie, serviceprovider en IP-adres) worden verzameld die informatie verschaft over het gebruik van onze website door een bezoeker (zoals de tijd van een bezoeker laatste bezoek aan een pagina op onze website).

Als u een bestelling annuleert of een bestelling niet voltooit, kunnen we eventueel een e-mailadres of andere informatie die u hebt ingevoerd verzamelen en gebruiken zoals we zouden verzamelen en gebruiken als u een bestelling had ingevuld. Bijvoorbeeld, als u de website verkoopt en de site verlaat zonder uw bestelling af te ronden, kunnen we opvolgen via e-mail met een herinnering.

Inzameling, Gebruik en Openbaarmaking van Persoonlijke Informatie

Wij verzamelen informatie van u, die u op deze website aan ons verstrekt wanneer u een account instelt of bijwerkt, een sweepstak invoert, deelneemt aan een onderzoek, online winkelt of een wenslijst maakt of verzendt. Categorieën van verzamelde informatie bevatten naam, adres, e-mailadres, e-mailadres van ontvanger, telefoonnummer, creditcardinformatie en berichten die u maakt. Deze informatie wordt gebruikt om de website mogelijk te maken om producten die u hebt besteld te leveren, om te voldoen aan de door u aangemaakte verzoeken, om u of de ontvanger (s) te contacteren bij bestelling of bezorgingsvraagstukken, ter verificatie, om te reageren op uw vragen en om diensten en informatie over onze producten of websites aan u te leveren. Wij gebruiken derden om ons te helpen met het verlenen van diensten, zoals het verwerken van betalingen, het monitoren van de siteactiviteiten, het uitvoeren van enquêtes, het bijhouden van onze database, het beheren en lokaliseren van e-mails en het bijstaan ​​bij het beheren van sweepstakes.

Terug